Spirituaal leiderschap Challenge
15 t/m 19 april | Het is GRATIS en volledig online te volgen

De spiritueel leiderschap challenge is voor ondernemers met een goedlopend bedrijf die weten dat er meer in hun zit. Wat het is dat weet je misschien nog niet maar dat het er zit dat weet je zeker.

Je wil je bedrijf graag grootser neer zetten. Wellicht zelfs een ander concept, werken met andere mensen die echt je waarde zien. Zodat de dingen soepeler gaan en je veel meer energie haalt uit je klanten. Veel meer impact maakt met de dingen die je doet. Zodat je echt het verschil kan maken.

Ik denk dat 80% van alle ondernemers zijn talenten niet optimaal benut en daarmee zichzelf enorm klein houden. Ik spreek zoveel ondernemers en wat mij nog het meeste opvalt is dat ze zich vasthouden aan een oud concept uit angst om te veranderen. Ze weten diep van binnen dat ze meer kunnen, dat ze onwijs zouden kunnen groeien maar toch doen ze het niet. Ondertussen kost hetgeen wat ze doen steeds meer energie en slaat de besluiteloosheid, onzekerheid en twijfel toe.

Dat vind ik zo zonde want ik weet als mentor en coach dat je het grootst kan worden door juist de dingen te doen waar je hart heel hard van gaat kloppen. Zodra mensen die keuze maken en in zichzelf op zoek gaan naar de antwoorden dan gebeuren er de mooiste dingen.

Maar dan moet je wel op zoek gaan naar die antwoorden, jezelf de juiste vragen stellen.

Ik heb het ook moeten doen, ik had ongelooflijk veel klanten, draaide een dikke omzet maar ik werd er niet gelukkig van omdat ik niet volgens mij eigen zienswijze werkte. Het programma sloot niet naadloos aan op wat ik diep van binnen vond en nodig achtte voor een transformatie. Ik boekte wel resultaten maar ik wist dat het beter kon. Daarnaast werkte ik veel te veel waardoor ik geen tijd had om nieuwe dingen te creëren en dat putte mij uit. Totdat ik er klaar mee was en echt diep in mezelf op zoek ging naar de antwoorden, ik moest weer terug naar de basis.

Dat deed ik met spiritueel leiderschap. Spiritueel leiderschap helpt je in de eerste stap van het proces om jezelf te laten leiden door je essentie.
Je essentie bevat zo ontzettend veel wijsheid en kan meer bedenken dan je mind. Het is de plek waar alle antwoorden liggen en het is zo simpel. Mijn antwoorden lagen al die tijd al voor mijn neus. En ik durf te wedden dat dat bij jou ook zo is….

In de spiritueel leiderschaps Challenge wil ik je uitdagen om alle antwoorden die je zoekt in jezelf te vinden.

Zodat jij precies weet welke koers je mag gaan varen, met wie en waarom. Zodat jij je bedrijf nog veel grootster neer kan zetten en je tot in je tenen voelt dit is wat ik ga doen en ik ben op de juiste weg. Dat je onwijs veel energie krijgt van hetgeen wat je doet en dat het ook bij je levensstijl past, zodat je het beste kunt dienen.

Doe je mee dan is succes gegarandeerd. Daar geef ik je de tools voor en in de besloten Facebookgroep help ik je nog verder.

Stop met twijfelen of je op de juiste weg bent en ga op zoek naar de antwoorden in jezelf.

Alles is er al. Je weet het diep van binnen al.

Ik geef je de tools die antwoord gaan geven op de volgende vragen:

– waarom ben ik hier?

– hoe kan ik anderen het beste helpen?

– waar liggen mijn groeimogelijkheden die ik nu nog niet zie?

– wat is mijn unieke talent?

– hoe breng ik mijn bedrijf hiermee in lijn?

– hoe kan ik anderen het beste inspireren?

– wat zit er nog meer in mij wat er nu niet uitkomt?

– hoe bouw ik een concept wat mij dient zodat ik het beste kan functioneren en leven?

Als bonus die ik er nog een masterclass bovenop die je helpt met de uitwerking van de tools en een concreet stappenplan.

Lieve onderneemster ga jij de uitdaging aan om je spiritueel leiderschap te pakken?

 
Kelly Smit Business Coach

Veel gestelde vragen

Wordt dit heel zweverig? 

Nee juist niet ik ben vooral van de praktische spiritualiteit en de actie.

 

Komt er een heel lang salesverhaal in?

Nope heb ik zelf ook een hekel aan…

 

Wordt dit weer zo’n challenge waar je alleen maar lekker wordt gemaakt en je er uiteindelijk niks aan hebt, behalve als je iets koopt?

Absoluut niet alles wat ik doe, doe ik vanuit overvloed en ik geef je mijn beste waarde. Ik garandeer je dat je na de vijfdaagse vol nieuwe inzichten en doorbraken zit. En in de uitvoering ervan help ik je ook tijdens de masterclass die ik er als bonus bij doe.

 

Ik heb niet veel tijd, gaat dit mij heel veel tijd kosten?

Het kost je wel wat tijd anders zou het geen effect hebben. Als je er elke dag een kwartiertje voor uit trekt moet dat voldoende zijn. 

 

Heb ik er echt wel wat aan als ik mee doe?

Dat kan ik je garanderen! Als jij je elke dag ervoor inzet dan ga je heel veel nieuwe inzichten, ideeën en doorbraken ervaren!

Voor wie is dit waardevol?

Voor iedereen die impact wil maken en zijn goedlopende bedrijf tot een nalatenschap wil maken. Denk aan (business) coaches,  therapeuten, strategen, brand designers, branding experts, dienst verlenersb etc etc. 

 

Voor wie is dit niet waardevol?

Voor startende ondernemers. Voor mensen die weinig ambities hebben of niet veel waarde hechten aan impact en zingeving m.b.t. ondernemen. Dan moet je vooral niet meedoen want dan ga je mij en de challenge niet tof vinden. 

Wie ben ik?

Ik snap dat je meer over mij wilt weten als je meedoet. Jouw tijd is kostbaar en iedereen kan tenslotte zeggen dat hij een expert is. 

Heel kort ik ben in 2017 begonnen met een praktijk als lifecoach. Toendertijd werkte ik nog als leidinggevende en teamcoach. Na vijf maanden ondernemen heb ik mijn baan kunnen opzeggen. Ik verdiende direct geld en had al snel een volle praktijk. Na 10 maanden ondernemen had ik mijn investeringen eruit en begon ik winst te draaien. In januari 2018 startte ik met business coaching i.c.m. met mindset. Ik lanceerde mijn eigen event en vanaf september 2018 draaide ik het programma business school. In 2018 heb ik drie keer mijn omzet verdubbeld. Zonder duidelijke strategie of marketing plan. 

Na business school ben ik gaan experimenteren met de combi spiritualiteit, businnes coaching, leiderschap en mindset. Dat bleek de gouden combi te zijn en zo is spiritueel leiderschap geboren. 

De meest belangrijke ervaringen die ik hierin heb opgedaan ga ik met je delen in de Challenge. Ik houd me geen mm in en geef je heel veel waarde. 

event kelly smit

Wat zeggen anderen over mij?

“Kelly geeft een heel nieuw beeld aan spiritualiteit, Kelly brengt spiritualiteit praktisch! In een vorm waarin je niet 3 uur per dag hoeft te mediteren op een kussentje. Je moet er iets voor doen, maar de tools die ze gebruikt hebben dan ook wel direct resultaat. En bovendien is de energie van Kelly gewoon super fijn!-”  Iris uriot 

 

“Werken vanuit je INTUÏTIE betekent werken vanuit je hart. Waar je echt gelukkig van wordt en voldoening uithaalt.. Met kelly’s hulp heb ik mezelf laag voor laag afgepeld waardoor ik tot mijn eigen kern kom en de energie gaatstromen en ik mij goed voel. Op een manier die bij mij past.” Britt van de Loo

 

“Ik doorbrak de blokkade en voel mij nu een compleet ander mens. Vol zelfvertrouwen, levenslust en vuur. Mijn programma #peperinjezaak is ontstaan en mijn aanbod voor horecaondernemers is scherper dan ooit. Het wordt opgepikt en voor het eerst weet ik, ik zit op de goede weg. Sterker nog ik ben precies waar ik moet zijn” Stefanie van der Maas (little spoon) 

 

 “Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien. ” Kim Hendriks, Hendriks Meesteradvies – Lawyer of Attraction

 

” In 1 woord wauw!, gisteravond was het webinar van Kelly over spiritueel leiderschap. Kelly deed dit weer op haar eigen manier. Heerlijk authentiek en recht voor zijn raap. Niks zweverigs gedoe, maar echt je leiderschap naar een hoger plan brengen. Kortom ik ben weer enorm geinspireerd.”  Petra van Noort-riemsdijk