Mijn verhaal & missie

Op mijn 17e besloot fulltime in de zorg te gaan werken als vakantiekracht en heb mezelf (na heel veel bedden opmaken en ander werk onder mijn kunnen) in 10 jaar tijd opgewerkt  van vakantiekracht naar jongste hbo-leidinggevende van een zorgorganisatie met de duofunctie teamcoach. Trust me dat is een hele groei voor mij geweest, ik had vroeger faalangst en een onwijs laag zelfbeeld….

Eind 2016 besloot ik na een burn-out en een intensief coachtraject dat ik een eigen bedrijf wilde. Ik wilde mensen laten zien dat ze niet hoeven te lijden en dat je de regisseur van je eigen leven bent. Ik starte als (gediplomeerd) lifecoach, werd verliefd op het ondernemen en ging door als  businesscoach voor coaches, therapeuten en trainers. Dat vond ik fantastisch om te doen, het ondernemen ging mij altijd al makkelijk af.

In de tussentijd bleef ik mezelf ontwikkelen, nam coaches in de arm en deed nieuwe kennis op. Mijn bedrijf werd al heel snel een groot succes, zo kon ik na 9 maanden al mijn baan in loondienst opzeggen.  Ik verdubbelde regelmatig mijn omzet. Zelfs zonder duidelijke strategie. Ik deed het gewoon, werkte constant aan mijn mindset en gebruikte mijn intuïtie. Mijn intuïtie maakte (en maak) ik steeds sterker door mij hierin te laten coachen, scholen en begeleiden.

Ik ben continue in beweging, werk iedere dag aan mijn mindset, doe wat ik echt leuk vind en geef mezelf de ruimte om te spelen.

Ik wijd daar dan ook mijn succes aan. Ik durf over mezelf te zeggen dat ik moedig ben. Ik ben vaak doodsbang en toch doe ik het, ik wacht niet totdat ik ergens klaar voor ben . Ik doe het gewoon en dan zie ik wel hoe, want het hoe vult zich altijd in door mijn intuïtie, kennis en door mijn mindcontrol.

Toen ik In 2018 de knoop doorhakte om spiritueel business teacher te worden, voelde dat als mijn “purpose” . Als business coach zag ik namelijk dat blokkades het succes bepalen van de ondernemer. Dat iets alleen maar mogelijk is als je denkt dat het kan. Wat betekent dat we zelf onze groei saboteren. Ik zag dat de echte vette winst in mindset, intuïtie en vertrouwen lag. Ik zag ook dat mensen die een connectie met zichzelf nog veel dieper aangaan een betere intuïtie kregen, meer zelfvertrouwen en automatisch veel meer succes. Laat dat nou mijn zone of genius zijn, Ik heb een enorme passie voor persoonlijke groei, ontwikkeling, mindset en spiritualiteit. Ik geef mijn kennis met liefde door en vind het prachtig om te zien wat dat voor transformatie teweeg brengt.

Mijn missie is om vrouwen te helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Niet naar the next level, maar “beyond the next level”.

Om van hun purpose hun legacy te maken.